HERROEPING

Wanneer u als consument zijnde een bestelling via onze webshop hebt gedaan, hebt u het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te herroepen. Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking en het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts zult hanteren en inspecteren zoals dat in een winkel zou mogen.

Retourneren

Indien u één of meerdere artikelen wenst terug te sturen, gelieve de volgende richtlijnen te volgen:

1) U stuurt ons een e-mail, waarin u ons op de hoogte stelt welk artikel u wenst te retourneren. Ook vermeldt u het ordernummer van de bestelling.
2) U stuurt het product met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat, verpakking en ongebruikt terug met een kopie van uw factuur, uw ordernummer en het IBAN nummer. Na ontvangst en verwerking van uw retourzending zal het bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden mits het product  in goede orde retour ontvangen is.

Kosten van retourzending

De rechtstreekse kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wel vergoeden wij de verzendkosten die u bij het plaatsen van uw oorspronkelijke bestelling betaald hebt. Stuurt u een gedeelte van een bestelling retour, dan vergoeden wij de verzendkosten voor dit gedeelte.
Bijvoorbeeld: Heeft u twee producten besteld en stuurt u één product retour, dan vergoeden wij de helft van de verzendkosten.

Retouradres

Na het aanmelden van uw retourzending kunt u deze naar het volgende adres sturen:

Met Succes Op Zwemles
Overtoom 17
1901EW te Castricum