Team

Met succes op zwemles is opgericht door de Dave en Britt Klaassen. Beiden zijn ondernemers, docenten lichamelijke opvoeding, en professionele zwemonderwijzers die al ruim 18 jaar een eigen succesvolle zwemschool in Amsterdam hebben.

Dave:  energiek – creatief en een beetje gek en

Britt: optimistisch – doorzetter en altijd in voor vernieuwingen!

Vanuit hun kennis en expertise is: Met Succes Op Zwemles (MSOZ) ontstaan en zijn er diverse zwemlesproducten ontwikkeld, als hulpmiddel voor ouders met een kind op zwemles (leeftijd 5-12 jaar) of voorafgaand aan het zwemlestraject (leeftijd 1-4 jaar). Ook zet Met Succes op zwemles zich in om teams van zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen te trainen of individueel te coachen.

 

Visie Met Succes Op Zwemles:

Elke zwemles behoort een feestje te zijn waarbij ouder, kind en zweminstructeur samen werken. Door de speelse lessen en de ouderbetrokkenheid, zullen ouders met hun zwemleskinderen eerder doorgaan om het zwemdiploma C te behalen – wat voor zwemveiligheid staat.

 

Missie Met Succes Op Zwemles:

  1. Het spelenderwijs leren zwemmen in Nederland te optimaliseren. Hoe? Door zwembadtrainingen te geven voor de zweminstructeurs zodat de zwemles voor élk kind leuker wordt.
  2. Bewust maken van ouders en leidinggevende dat de betrokkenheid van een ouder en de samenwerking met de zweminstructeur en het kind voor een betere sfeer zorgt in het bad en kinderen daardoor hebben kinderen méér succes op zwemles!

 

Ons toffe team